Personvernerklæring

Om behandlingsansvarlig
Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med bestillinger, e-post og kontaktskjema på nettstedet diggtv.no og play.diggtv.no. Nettstedene er det offisielle nettsiden til DiggTV.

HFC-Norway AS eier merkevaren DiggTV og er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger er:

HFC-Norway AS
Sagaveien 64
1555 Son

E-post: personvern@hfc-norway.no

Sist endret: 7. desember 2018

 1. Formålet med å samle inn personopplysninger
  For å kunne bestille tjeneste DiggTV Play må du registrere en brukerprofil, sende en e-post, benytte vårt digitale kontaktskjema eller ringe oss. Vi trenger følgende informasjon for å aktivere tjenesten; mobiltelefonnummer, boligadresse/leveringsadresse, fødselsdato, e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital eller muntlig bestilling av våre tjenester. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms eller e-post om relevant informasjon om/omkring/rundt  tjenesten du har bestilt av oss.

  Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

 1. Hvilke opplysninger samles inn
  HFC-Norway AS behandler personopplysninger som du har oppgitt til oss ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og din postadresse. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å ta direkte kontakt med oss eller endrer dette via «min side».

  Vi behandler også opplysninger om din bestillingshistorikk. Dette er for eksempel tid og dato for når du bestilte tjenesten og hvilken produkt eller tjeneste du kjøpte. 

  Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

 1. Hvordan vi benytter dine opplysninger
  Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av våre tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel tjeneste eller produkter du har bestilt i app, på nett eller ved direkte kontakt med oss.

  Når du gjør en digital bestilling, vil du alltid motta en bekreftelse på SMS og/eller e-post fra DiggTV.

  I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil DiggTV kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som produkter og tjenester vi mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, Instagram etc.

 1. Hvem deler DiggTV opplysninger med (utlevering)
  Personopplysninger som du registrerer hos DiggTV utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.
 1. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
  DiggTV benytter seg av underleverandører for å kunne levere tjenesten som DiggTV på nett og via App. Behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom DiggTV og underleverandørene og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler der sikkerheten til dine personopplysninger har førsteprioritet.
 1. Endringer
  DiggTV kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på din “min side”.    
 1. Dine rettigheter
  Du kan når som helst kontakte oss dersom det er behov for å redigere dine kontaktopplysninger eller om du ønsker å trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon etter du har registret deg.

  Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger vi har lagret om deg må du kontakte os direkte.

  Dersom du vil endre opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging via «min side», må du ta kontakt med oss innenfor ordinær kontortid.

  Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte oss på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.diggtv.no/kontakt-oss

 1. Sletting av personopplysninger
  Vi lagrer din  kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde av tjenesten DiggTV, det vil si at du har ett eller flere abonnement hos oss innenfor de siste 12 måneder. Dersom du ikke lenger er aktiv kunde av våre tjenester slettes dine personopplysninger og kjøpshistorikk automatisk når det er mer enn 36 måneder siden siden du benyttet tjenesten sist.

  Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en tjeneste av oss.

  Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til oss. Det vil si kontaktinformasjonen din.

 1. Kundeservice
  Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med DiggTV innenfor ordinær kontortid på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.diggtv.no/kontakt-oss
 1. Personvernombud
  Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan DiggTV behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på www.diggtv.no/kontakt-oss

  Du kan klage på hvordan DiggTV behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00.